NEVŞEHİR / HACIBEKTAŞ - Hacıbektaşveli Ortaokulu

Hacıbektaşveli Ortaokulu

Zir Mah. Atatürk Bulvarı No 148 Hacıbektaş / NEVŞEHİR
İnsan Denizine İyilik Mayası Olabilecek Bireyler Yetiştirmek.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği İlköğretimin amaçlarına ve genel ilkelerine uygun, Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, ahlaken, vicdanen kendisini geliştirmiş, okuduğu okula ve çevresine bağlılık duygusu gelişmiş, bilimsel düşünmeyi, davranmayı ahlak ve vicdan potasında eriterek kendi standartlarını belirlemiş öğrenciler yetiştirmektir.
Başarılar
Akademik başarı: 2011 - 2012 Eğitim Öğretim Yılında 3 Fen Lisesi, 4 Anadolu Öğretmen Lisesi, 6 Anadolu Lisesi, 4 Anadolu Meslek Lisesi, 1 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´ne öğrenci verilmiştir.
Karayolu Havayolu
İlçe merkezi özel öğrenci servisi
İlçe merkezinde kurulu
Nevşehir iline 45 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda Futbol ve Futsal takımları aktif olarak çalışmaktadır. Futbol takımımız 2017-2018 eğitim öğretim yılında İl 3.sü, Futsal takımımız 2018-2019 eğitim öğretim yılında il 2.si olmuştur.
Bilimsel Etkinlikler
Okulumuzda 4 yıldır aralıksız TÜBİTAK Bilim Fuarı ve TÜBİTAK Bu Benim Eserim çalışmaları yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları
ODTÜ ile Bilim Otobüsü, Okumak Güzeldir, Matematik Güzeldir, Okulumuzda Sıfır Atık, Okulum ve Mahallem, Mobil Gençlik Spor
AB COMENİUS Projesi